FORD BRASOV. DEALER AUTO | SERVICE | RULATE | RENT | OFERTE FINANTARE.

Tinichigerie si vopsitorie

la standarde de marca reprezentanta

Fa-ti programare online sau contacteaza-ne telefonic la 0752 197 725

Tinichigerie si vopsitorie auto in Brasov, la standarde de marca reprezentanta, atelierul este situat pe Bulevardul Grivitei A100 si este centru de autoconstatare agreat de Omniasig si Asirom.

Reparam orice fel de marca si indiferent de firma de asigurare, prin serviciul de decontare directa, pentru ca clientii nostri sa nu aiba grija platii reparatiei si sa isi ridice masina dupa finalizarea reparatiei.

De asemenea, oferim programare rapida, asistenta gratuita in completarea dosarului de dauna. Oferim posibilitate masina de inlocuire (atat autoturisme cat si vehicule comerciale) pe perioada reparatiei, gratuit pentru daune RCA, in limita disponibilitatii. Mai mult, vehiculele sunt spalate atat la interior cat si exterior la finalul interventiei in serviceul nostru, fara niciun cost suplimentar.

Important de retinut: In cazul unei daune, daca ati fost pagubit, asigurati-va ca aveti o constatare amiabila de accident completata corect si semnata de asiguratul vinovat. Apoi contactati asiguratorul in vederea unei programari de constatare. Cu procesul verbal de constatare emis de asigurator, veniti in unitatea noastra service, pentru finalizarea documentelor si efectuarea reparatiilor. 

Service-ul pentru caroserie are in componenta sa doar personal calificat Ford. Este dotat cu echipamete profesionale care sa asigure calitatea lucrarii unui service de marca reprezentanta, la standardele producatorului.

  • stand de redresat caroseria 
  • stand verificare / măsurare caroserie electronic
  • SDV-uri specifice
  • cabină vopsitorie – uscare
  • spatii pregatire vopsitorie cu aspiratie
  • laborator propriu alegere vopsele
  • pistoale de vopsit profesionale

Clientii nostri sunt atat firme cu parcuri auto importante din judetul Brasov, cat si persoane fizice, iar dovada calitatii serviciilor este ca acestia revin de fiecare data cand apare alta dauna.

Pentru informatii suplimentare sau programari, ne puteti contacta telefonic, online sau direct la adresa service-ului.

Decontare Directa

Oferim servicii complete pentru reparatii tinichigerie / vopsitorie pentru daune provocate de accidente sau nu, indiferent de marca autoturismului pe care il conduceti sau de societatea de asigurare.
Beneficiati de programare rapida, garantia lucrarii, masina la schimb (gratuit pentru reparatii RCA) si consultanta gratuita.
Auto Novex are incheiate contracte de decontare directa cu majoritatea asiguratorilor, iar suplimentar, clientii beneficiaza de autoconstatare pentru daunele deschise la Omniasig si Asirom.

OMNIASIG VIENNA ISURANCE GROUP + AUTOCONSTATARE

ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP + AUTOCONSTATARE

GROUPAMA ASIGURARI

GENERALI ASIGURARI

ALLIANZ ASIGURARI

CITY INSURANCE 

UNIQA

ERGO

GRAWE

GOTHAER ASIGURARI REASIGURARI