Ford Brasov. Dealer auto | Service | Rulate | Rent | Oferte finantare..

Ford Brasov, Bulevardul Grivitei, A100.

Politica de Confidentialitate

Întrebări frecvente cu privire la Politica de Confidenţialitate

Colectarea acestor informaţii va permite Auto Novex să îndeplinească următoarele obiective:

 1. Să facă acest site mai accesibil pentru dumneavoastră şi să generăm conţinut mai relevant pentru dumneavoastră.
 2. Să vă ajutăm să identificaţi cu uşurinţă serviciile ori informaţiile pe care Auto Novex SA vi le poate oferi.
 3. Să identificăm tendinţe generale cu privire la site şi la utilizarea acestuia.
 4. Să vă informăm cu privire la noi produse, oferte speciale, informaţii actualizate şi alte noi servicii pe care Ford România consideră că ar putea fi utile pentru dumneavoastră. În cazurile în care avem acordul dumneavoastră, este posibil să autorizăm alte societăţi să ia direct legătura cu dumneavoastră.
 5. Să ne asigurăm că sunteţi multumiţi de servicii si produsele noastre.
Ce informaţii pot fi colectate de către AUTO NOVEX in urma inregistrarii pe site?

La AUTO NOVEX, ne-am propus să vă oferim un control cât mai mare asupra informaţiilor dumneavoastră personale. În general, ne puteţi vizita site fără a ne spune cine sunteţi sau a ne dezvălui orice alte informaţii personale. În anumite situaţii, însă, e posibil să avem nevoie de informaţii cu privire la dumneavoastră, cum ar fi numele ori adresa. Este intenţia noastră să vă atenţionăm înainte de a colecta prin intermediul internetului informaţii cu caracter personal de la dumneavoastră.

Vom colecta informaţii personale care pot fi asociate în mod direct cu dumneavoastră numai după finalizarea Procesului de Înregistrare prin Internet . Chiar înainte de înregistrare vom colecta informaţii anonime cu privire la modul în care aţi utilizat acest site. Aceasta este o procedură uzuală pentru orice site de pe Internet. Informaţiile colectate nu vă identifică personal dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru îmbunătăţirea serviciilor pe care vi le oferim. Dacă sunteţi de acord să furnizaţi Ford România, prin intermediul internetului, informaţii personale necesare -de exemplu, pentru a coresponda cu dumneavoastră, a procesa o comandă ori a vă abona, intenţionăm să vă informăm despre modul exact în care vom utiliza aceste informaţii. Dacă ne anunţaţi că nu doriţi ca aceste informaţii să fie folosite de către noi pentru a ţine legătura cu dumneavoastră, vă vom respecta dorinţa.

Ce informaţii pot fi colectate de către AUTO NOVEX ?

Auto Novex va colecta şi prelucra următoarele categorii de informaţii despre dumneavoastră:

 • data de facturare
 • data de cumpărare
 • departament
 • dealer-ul de la care a fost achiziţionat vehiculul
 • mod de plată/ detalii
 • detalii despre client (număr de cont, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail)
 • detalii despre vehicul
 • model
 • vârsta vehiculului
 • kilometrii parcurşi
 • număr de înregistrare
 • numărul de identificare al vehiculului
 • detalii despre lucracre (codul lucrarii, descrierea lucrarii, număr de ore, reducere, valoarea lucrarii, comentarii de atelier)
 • detalii despre piese ( numărul piesei, descrierea piesei, cantitatea furnizată, preţ pe unitate, reducere)
 • numele şi prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, data naşterii, vârsta, sexul, venitul, starea civilă, numărul de telefon (de acasă, de la birou, mobil, fax), date din carte de identitate/ paşaport, codul numeric personal al clientului/ potenţialului client/ proprietarului/ conducătorului auto; modelul Ford de care este interesat clientul, data extimativă a următoarei achiziţii, dealer-ul/ oraşul preferat, numărul de identificare al vehiculului, detalii despre ultimul vehicul achiziţionat, numerele de cont pentru finanţarea FFE, privilegiu, FIN, Global Id, CDSid.

Vă vom informa în avans când intenţionăm să colectăm date personale suplimentare despre dumneavoastră.

Cum va colecta şi stoca Auto Novex aceste informaţii?

Acest site poate colecta informaţii despre dumneavoastră în mai multe moduri; fie solicitându-le direct de la dumneavoastră (de exemplu, printr-un formular de înregistrare), fie înregistrând automat informaţii despre vizita dumneavoastră pe acest site. De exemplu, e posibil să colectăm informaţii despre paginile pe care le-aţi vizitat sau să înregistrăm alegerile pe care le-aţi făcut.

Informaţiile sunt stocate într-un mediu securizat protejat de o combinaţie de mijloace fizice şi tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informaţii.

Cât timp va stoca AUTO NOVEX aceste informaţii?

AUTO NOVEX va stoca aceste informaţii într-un mediu sigur şi protejat pentru toată perioada desfăşurării activităţii sale , atât timp cât considerăm că informaţiile ne pot ajuta să înţelegem mai bine cum vă putem deservi şi respecta dorinţele, cu excepţia cazului în care ne solicitaţi, pe baza unor motive legitime temeinice, să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră. Dincolo de acest considerent, legislaţia în vigoare ne poate impune păstrarea informaţiilor pentru o anumită perioadă de timp.

Pentru a înţelege cum puteţi modifica sau actualiza informaţiile stocate despre dumneavoastră vă rugăm să consultaţi întrebarea corespunzătoare din această secţiune.

De ce colectează AUTO NOVEX aceste informaţii?

Avem nevoie de aceste informaţii pentru a ne îmbunătăţi serviciile pe care vi le oferim; ne dorim să facilităm adaptarea serviciilor şi produsele noastre nevoilor dumneavoastră specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a vă furniza serviciile şi informaţiile solicitate şi a vă ţine la curent cu iniţiativele noastre.

Care este aplicabilitatea acestei politici?

Politica de Confidenţialitate se aplică site-urilor destinate consumatorilor individuali. Ea nu se aplică vizitatorilor care reprezintă persoane juridice.