DESPRE NOI

AUTO NOVEX S.A. este cel mai nou dealer autorizat FORD din judetul Brasov. În decembrie 2010, am deschis primul show-room și service auto în Brașov. Ulterior, în 2012, am deschis un service auto FORD și în Râșnov, acolo spațiul fiind mult mai adecvat în special pentru tinichigerie-vopsitorie, dar și pentru reparații auto la utilitare mai mari.

Locația din Brasov este poziționata foarte bine, pe Calea Feldioarei nr. 60 (DN13 – intrarea în Brașov dinspre Târgu Mureș), chiar lângă intersecția cu Centura ocolitoare a Brașovului, deci cu un acces facil și pentru cei care sunt în tranzit prin Brașov. Suntem prima reprezentanță  auto la intrarea în Brasov dinspre Târgu Mureș precum și singura din aceasta zonă a Centurii ocolitoare. De altfel, în această zona avem doar un singur concurent de tip reprezentanță auto, iar cealaltă firma care deține reprezentanță Ford în Brașov se află în celălalt capăt al orașului. Clienții au acces într-o zona de așteptare-relaxare cu automate de cafea și dulciuri și unde pot vedea pe monitor, în timp real, lucrările ce se execută la vehiculele aflate în service.

Locația din Râșnov este și ea poziționată foarte bine, în localitatea Râșnov, pe DN73 Brasov-Bran-Pitești, cu acces chiar din intersecția cu drumurile naționale spre Poiana Brasov sau Zârnești. În zona Râșnov-Zărnești nu există nicio altă reprezentanță auto. Locația din Râșnov are acces în imediata vecinătate și la un Restaurant tip autoservire (Restaurant PitStop), extrem de util în cazul clienților aflați în tranzit.

Service-urile noastre efectuează operații de reparație caroserie, tinichigerie, vopsitorie, diagnosticare autovehicule, întreținere autovehicule, reglaje sisteme funcționale ale autovehiculelor, reparații motor, transmisie, sisteme electrice. Unitatea își desfășoară activitatea de reparații sub Autorizarea Registrului Auto Român, ca service de Clasa I, fiind abilitată să execute reparații pentru toate mărcile de autovehicule. De asemenea, tehnologiile utilizate în derularea activității specifice sunt cele stabilite de către producătorul de automobile iar echipamentele folosite în procesul tehnologic de reparație sunt de ultimă generație, verificate metrologic și ISCIR. Folosim materiale de cea mai buna calitate și utilaje adecvate, piese de schimb originale și piese certificate, toate cu scopul de a oferi clienților noștri cel mai bun raport calitate/preț pentru reparațiile efectuate.

Avem in derulare contracte și colaborări de întreținere/reparații auto pentru flote importante din domeniul industriei, construcțiilor sau distribuției precum: Rebels, Temad Co, Eren Grup, Dragon Star Curier, Dinamic 92, Sprinter 2000 SA, Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA, Mogyi, Business Lease Romania, Elmas, M&M Product, Promar Textil, etc.