SERVICE AUTO

SERVICE PENTRU TOATE MĂRCILE

Noi, cei de la Ford, suntem dedicaţi să investim la fel de multă atenţie în prestarea de service şi reparaţii pentru vehiculul dumneavoastră. Echipele noastre ultra-calificate contribuie la menţinerea autoturismului tău în condiţie optimă şi în deplină siguranţă pentru condus, menţinându-i în acelaşi timp valoarea de re-vânzare. Vei primi servicii de calitate, service profesional şi piese de înaltă calitate de la oameni care îţi cunosc vehiculul până la ultimul detaliu.

Reparaţii vehicule: lăsa echipele noastre de service să te readucă la volanul autovehiculului tău cât mai repede cu putinţă, atât în cazul reparaţiilor mecanice de rutină cât şi în cazul unui accident.

Întreţinere periodică: prevenţia este mai bună decât tratamentul.

Revizii tehnice în timpul garanției (special pentru Ford): Adu autoturismul tău Ford pentru verificări regulate pentru a te asigura că drepturile tale de garanţie rămân neschimbate.

 

Click pentru a vedea intervalele pentru revizii Ford.

 

Ai un autoturism Ford mai vechi de 4 ani și vrei să-i faci întreținerea la un preț mai mic? Ford Motorcraft Service este destinaţia perfectă. Fă-ţi acum o programare on-line

Service

PROMOŢII

AUTOTURISME

VEHICULE COMERCIALE

SERVICE AUTO

CONTACT